]]>

Arrangement

Vin og strafferetlige røverhistorier

Hvad ved vi om de organiserede kriminelle i Danmark? Hvem er de, hvor mange er de, og hvad laver de? Hvordan foregår det internationale samarbejde i sager om økonomisk og organiseret kriminalitet i praksis? Er der forskel på at arbejde med strafferet hos anklagemyndigheden og et advokatkontor?

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Advokat inviterer til arrangement med fokus på organiseret og økonomisk kriminalitet, internationalt samarbejde og arbejdet med strafferet hos henholdsvis anklagemyndigheden og et advokatkontor (og lidt på vin).

Vi har inviteret Poul Gade, senioradvokat hos Bech-Bruun, og Sine Cully, advokaturchef hos Østjyllands Politi, som - fra hver deres lejr - giver deltagerne et indblik i straffesager, der hovedsagligt drejer sig om organiseret eller økonomisk kriminalitet, herunder hvordan det internationale samarbejde fungerer i praksis, anklagerens rolle og samarbejdet med efterforskerne.

Derudover vil fokus være på arbejdet med strafferet hos henholdsvis anklagemyndigheden og et advokatkontor, da flere erhvervsretlige advokatkontorer har fået et øget fokus på strafferet/compliance de seneste år.

Arrangementet foregår i PINOT's hyggelige lokaler i Vestergade (Frue Kirkeplads). PINOT vil før, under og efter oplægget præsentere deltagerne for lækre vine. Både under og efter oplæggene vil der være rig mulighed for at netværke over et glas vin.

Bemærk, at der kun er et begrænset antal pladser.

Pris

Djøf Advokat yder et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100 kr. pr. person. Beløbet skal betales kontant på dagen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle