]]>

Arrangement

Villy Søvndal: Verdens tilstand

International Debat inviterer forhenværende udenrigsminister Villy Søvndal til at holde et oplæg om verdens tilstand på KU. Oplægget vil være en blanding af fortællinger fra Villy Søvndals liv, hans liv i politik, hans tid i regering og hans tid som Danmarks udenrigsminister.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

International Debat inviterer Villy Søvndal til at holde oplæg på Center for Samfund og Sundhed for at diskutere verdens tilstand. Det vil være en sjælden mulighed for at deltage til et arrangement med et langt oplæg af en forhenværende udenrigsminister. 

Hvis man lytter til den offentlige debat, får man et indtryk af en verden med krige, kaos, flygtninge og konflikter. Virkeligheden er, at vi lever i den længste fremgangsperiode i menneskehedens historie på trods af de problemer, der er til at få øje på. Sådan siger forhenværende udenrigsminister, Villy Søvndal, om verdens tilstand.

Villy Søvndal har udgivet en bog med titlen: 'Med håbet som drivkraft'. Bogen berører Villy Søvndals liv generelt, hans liv i politik, hans tid i regering og hans tid som Danmarks udenrigsminister. Oplægget vil omhandle og berøre disse emner med mulighed for, at publikum kan stille spørgsmål.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle