]]>

Arrangement

Vil du arbejde i en fintech?

Kom og mød fem fintech-virksomheder i vækst og hør, hvorfor de har brug for dig og dine kompetencer.

Hvad handler arrangementet om?

Mød blandt andre Pleo, som tilbyder en simpel løsning til firmarelaterede køb. Pleo har samlet set rejst kapital for over 530 millioner kroner inden for de sidste fire år, hvilket giver selskabet en værdi på ca. 2 mia. kroner. 

En anden af de fem fintech-virksomheder er Chainalysis, som arbejder med blockchain der spotter svindlere. Chainalysis er de førende på verdensplan, når det handler om at analysere transaktioner med kryptovaluta. Senest har virksomheden rejst 36 millioner USD og samlet set er beløbet 56,3 millioner USD. 

Arrangementet stiller skarpt på, hvad det vil sige at arbejde i en fintech-virksomhed, og hvorfor de har brug for netop dig. Du får mulighed for at netværke med de fem fintech-virksomheder, ligesom de fortæller om aktuelle jobåbninger hos dem. Så hvis du gerne vil have en fod inden for i branchen, er dette arrangement din oplagte mulighed. 

Efter arrangementet har du indblik i:

  • hvilke djøf-kompetencer som fintech virksomhederne efterspørger
  • konkrete jobåbninger i virksomhederne
  • den nyeste viden om teknologi og produkter inden for fintech.

Hvad er fintech?

Fintech-branchen består af virksomheder, som ved hjælp af nyeste teknologi forbedrer, udvikler og udfordrer den eksisterende finansielle sektor. 

Fintech-branchen er blandt de bedste til at rejse kapital, og det betyder stor vækst. Derfor efterspørger branchen i stigende grad djøf-kompetencer på tværs af forskellige fagområder inden for eksempelvis salg, projektledelse og compliance. 

Djøf udbyder arrangementet i samarbejde med Copenhagen FinTech. 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle