]]>

Arrangement

Vi kan alle spille hinanden stærke - talentmentor

Denne gang lukker vi dørene op for Pernille Sandberg Bech. Pernille blev udnævnt som Årets HR Direktør i 2016, og har tidligere været CHRO i bl.a. Falck og Aleris Hamlet. Senest har hun stiftet sitet Goodtalks.dk. Hun er optaget af diversitet med ønsket om at skabe balance i bestyrelser og topposter. Arrangementet er for tidligere talentmentees i Djøf.

Hvad handler arrangementet om?

Goodtalks er et univers for kvinder, der gerne vil give noget tilbage og spille hinanden gode. Goodtalks er ikke en kamp imellem kønnene eller en politisk arena, men en netværksplatform med målet om at vi alle kan spille hinanden stærke.

Pernille vil fortælle lidt om sin egen karriere og om, hvordan hun selv har oplevet at blive stærkere gennem hjælp fra sit netværk. Herefter vil hun hjælpe os i netværket til at hjælpe hinanden og derved spille hinanden gode.

Netværk og vin

Vi afslutter i anledningen af foråret med et glas vin og lidt at spise, så vi håber på at se mange af jer, også selvom vi alle har en travl hverdag – vi har noget unikt sammen, og det er, at være udvalgt i talentprogrammet. Lad os bruge tiden til at lære hinanden endnu bedre at kende på kryds og på tværs af årgangene, og lad os sammen få et stærkt netværk, hvor vi kan bruge hinanden professionelt.

Som I ved, har Rikke vedhæftet et dokument over alle de fede virksomheder som vi arbejder i i dag, så potentielt set kunne vi fylde lokalet med en kæmpe viden inden for både det offentlige og det private arbejdsmarked. Og mange af jer, der er på den sidste årgang, som fortsat er studerende, vil have stor mulighed for at få insider viden inden I skal på jobjagt.

Program:

17.00-18.00: Pernille fortæller om sig selv og sin egen rejse

18.00-19.00: Vi spiller hinanden gode

19.00-20.00: Vin og lidt at spise.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle