]]>

Arrangement

Velkomstarrangement for praktikanter i Bruxelles

Djøf Belgien byder nyankomne stagiaires/praktikanter velkommen til Bruxelles med et aftenarrangement, hvor vi sætter fokus på de professionelle muligheder i Bruxelles, EU-concours samt Djøf Belgiens formål og virke.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Belgien vil gerne byde dig, der er ny stagiaire/praktikant, velkommen til Bruxelles.

Så hvis du netop er ankommet til byen, er dette en mulighed for at få et par faglige såvel som hyggelige timer med Djøf-netværket i Bruxelles. Du kan få taget et professionelt foto til dit cv, og vi orienterer om mulighederne med netværket Djøf Belgien og om livet i Bruxelles og Belgien generelt. Samtidig er der mulighed for at møde nogle af Djøf Belgiens bestyrelsesmedlemmer, som på tomandshånd kan svare efter bedste evne på netop dine spørgsmål.

Fotograf Wen-Chi Su opstiller sit mobile atelier og kan tage et flot professionelt foto af dig til brug for dit cv, din linkedinprofil eller lignende.

Djøf Belgien har desuden inviteret følgende oplægsholdere:

  • Ditte Juul-Jørgensen, kabinetschef for EU’s konkurrencekommissær, Margrethe Vestager. Ditte Juul-Jørgensen fortæller om sin karriere og vej til Bruxelles samt arbejdet i Margrethe Vestagers kabinet.
  • Christian Atzen, ambassaderåd ved Danmarks Faste EU-Repræsentation, fortæller kort om concours og målsætningen om at få flere danskere ind i EU-systemet.
  • Søren Hyldstrup Larsen, formand for Djøf Belgiens bestyrelse, fortæller om medlemsfordele og Djøf Belgien generelt.

Arrangementet starter kl. 18.00, hvor Djøf Belgien byder på lidt let at spise, og hvor der ikke mindst vil være mulighed for at netværke og få taget sit cv-billede.

Medlemmer af Jusek og stagiaires uden medlemskab af Djøf er også velkomne.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle