]]>

Arrangement

Velkomstarrangement for nye praktikanter

Djøf Belgien byder nyankomne praktikanter velkommen til Bruxelles med et aftenarrangement, hvor vi sætter fokus på karrieremuligheder i Bruxelles, EU-concours og opbygning af netværk.

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Belgien vil gerne byde nye stagiaires/praktikanter velkommen til Bruxelles.

Så hvis du netop er ankommet til byen, er dette en mulighed for at få et par faglige såvel som hyggelige timer med netværket i Bruxelles. Der vil være oplæg om karrieremuligheder og -veje i Bruxelles og mulighed for at få detaljerede oplysninger og viden om EU’s ansættelsesprøver (concours) med mere:

  • Christian Bruhn, nuværende Blue Book-trainee i Margrethe Vestagers kabinet og kommende Junior Professional-ansat i EU-Kommissionen, vil fortælle om JP-programmet og sin vej dertil. 
  • Christian Scharling vil informere om sit arbejde som policy officer i EU-Kommissionen. Christian har i mere end tre år arbejdet i Kommissionen som Contract Staff i DG GROW, der arbejder med det indre marked, industri, entreprenørskab og SMV'er. 
  • Thomas Fich, Policy Officer i EU-Kommissionen, er mentor i Djøfs EU-mentorprogram. Thomas vil komme ind på fordelene ved at blive mentee under et praktikophold i Bruxelles, og hvad man kan få ud af programmet. 
  • Søren Toft, ambassaderåd ved den danske EU-repræsentation i Bruxelles, vil være til stede og kan svare på spørgsmål om EU’s ansættelsesprocedure, den såkaldte ‘concours’.
  • Samtidig kan du møde nogle af Djøf Belgiens bestyrelsesmedlemmer, som på tomandshånd efter bedste evne vil svare på netop dine spørgsmål.

Fotograf Wen-Chi Su opstiller sit mobile atelier og kan tage et flot, professionelt foto af dig til brug for dit cv, din linkedinprofil eller lignende.

Praktikanter uden medlemskab af Djøf er også meget velkomne.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle