]]>

Arrangement

Vejen til succes som iværksætter

Synes du, at iværksætteri er en jungle, og har du svært ved at finde hoved og hale i din idé? Så kom og lad dig inspirere af nogen, der har stået i samme situation som dig.

Hvad handler arrangementet om?

Drømmer du om at blive iværksætter, og synes du, at iværksætteri er spændende?

Djøf Studerende Nord inviterer dig til en inspirerende aften, hvor du kan høre fra unge ildsjæle, der har formået at eksekvere på deres idéer, og hermed fået skabt deres egen forretning. De vil fortælle om deres vej dertil, do’s and don’ts, komme med gode råd, og svare på jeres spørgsmål.

Vi får besøg af:

  • Ivan Butler, som arbejder hos SEA. Han fortæller om sit arbejde, hvor de hjælper studerende, der går med en iværksætterdrøm, men som har behov for sparring og rådgivning.
  • Aismo fra Fashion Store, som vil give os et indblik i deres rejse som iværksættere, og om hvordan det har været at åbne en butik og en webshop med et anderledes koncept i Aalborg. 
  • Chefredaktør og grundlæggeren af MigogAalborg, Michael Qureshi, der fortæller om, hvordan han startede MigogAalborg, forretningsidéen bag det, og hvordan det har udviklet sig til, hvad det er i dag 

Under arrangementet vil der blive serveret vin og snacks.

Vi glæder os til at se jer til et lærerigt og inspirerende arrangement på Hotel Phønix. 

Program 

Kl. 19.00 Velkomst
Kl. 19.05 SEA
Kl. 19.40 Kort pause
Kl. 19.45 Aismo - Fashion Store
Kl. 20.20 Pause
Kl. 20.35 MigogAalborg
Kl. 21.10 Afrunding 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle