]]>

Arrangement

US Midterm Elections 2018

Den 6. november er der midtvejsvalg i USA. Det har enorm betydning for udviklingen i landet, da Donald Trump vil få svært ved at gennemføre sin politik, hvis demokraterne opnår kontrol over kongressen. I den anledning inviterer International Debat til debat om midtvejsvalget og efterfølgende livestreaming.

Hvad handler arrangementet om?

Den 6. november er der midtvejsvalg i USA og International Debat ønsker i den forbindelse at sætte fokus på midtvejsvalget og dets betydning for amerikansk politik de kommende år. USA’s lovgivende forsamling (kongressen) bliver valgt hver andet år, og midtvejsvalget den 6. november er det første valg under Præsident Donald Trump.

Valgresultatet kommer til at få væsentlig betydning for Trumps fremtidige muligheder for at gennemføre sin politik. Bevarer Republikanerne flertallet eller formår Demokraterne at overtage mindst 23 GOP-pladser og få kontrol over kongressen? Vi følger meningsmålingerne, exit polls og resultaterne tæt, mens de kommer ind i løbet af natten via live-transmission fra USA.

Natten kommer også til at byde på interessante oplæg, debatter, quiz og masser af godt selskab. Alt sammen gratis. Der bliver solgt øl, sodavand og drinks til studievenlige priser hele natten. Eventet starter om aftenen og fortsætter hele vejen til den lyse morgen, hvor det endelige valgresultat forhåbentligt er klar.

Program

Kl. 21.00 Kick off: Show you election sympathy by grabbing a Diet Coke (pro-Trump) or Trump-it (anti-Trump) beer
Kl. 21.30 Talks and debate. David Trads and Anne Sofie Allarp have been confimed. More TBA. 23.15-23.45 Quiz
Kl. 24.00-07.00 Live transmission
Kl. 24.00-02.00 Late night snack
Kl. 06.00 Coffee & croissants 

Du tilmelder dig via facebook

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle