]]>

Arrangement

UngKom Personlig udvikling med Individuals

Workshoppen med Individuals sætter fokus på, hvem du er som person, og hvordan det påvirker dine valg, når det gælder fx studie, karriere eller privatliv. Med konkrete øvelser arbejdes der med personlig udvikling og selvindsigt til at holde styr på og navigere i dagligdagens mange input.

Hvad handler arrangementet om?

Føler du også, at det kan være svært at hitte redde i de mange meninger, gode råd og holdninger om din karriere, uddannelse og personlige liv? Synes du, at du kan have svært ved at oversætte de mange gode råd, så de passer til netop dig, og bliver du i tvivl om, hvorvidt du gør ting, fordi du kan lide det, eller fordi det forventes af dig?

Så er UngKoms næste event noget for dig. Her får vi besøg af Lasse og Andreas fra Individuals, som har specialiseret sig i at coache og vejlede unge mennesker med fokus på personlig udvikling og selvindsigt. Til workshoppen skabes et rum for diskussion og refleksion over, hvem du er som menneske, og hvad der ligger bag dine beslutninger.

Her bliver du taget i hånden og guidet til at tænke over og italesætte de ting, som gør dig til dig. Formålet er at give input til personlig udvikling og give selvindsigt i det, der ligger bag dine valg og kompetencer. Det kan fx være valg i forhold til studiejob, praktik eller karriere. Du vil efter workshoppen gå hjem med konkrete råd til, hvordan du kan arbejde videre med dig selv.

Program

Kl. 17.30 Velkomst og introduktion
Kl. 17.40 Workshop med Individuals
Kl. 18.20 Kort pause
Kl. 18.30 Workshop fortsat
Kl. 19.15 Afrunding og netværk
Kl. 19.30 Tak for i dag

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle