]]>

Arrangement

UngKom Nord: Praktikbar 2019

UngKom Nord inviterer til Praktikbar 2019, hvor du som studerende har mulighed for at møde din kommende praktikplads. Vi skaber rammerne for et uformelt møde mellem dig og en af virksomhederne, der deltager.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi har samlet en række spændende virksomheder, som alle søger en eller flere praktikanter, og du har nu mulighed for at komme til samtale og finde din fremtidige praktikplads. Hvad skal du gøre? Du skal finpudse dit cv og sende det med sammen med en prioriteret liste over de virksomheder, du gerne vil til samtale hos. Send til mailadressen ungkomn@gmail.com.

Du kan ønske op til 4 virksomheder, og vi vil forsøge at imødekomme dine ønsker. Du kan forvente, at hver samtale varer 7-8 minutter. I den tid kan du og virksomheden se, om I passer sammen. Efter samtalerne er der tid til networking, hvor du har mulighed for at tale med de virksomheder, du ikke har været til samtale hos.

Der vil på dagen være snacks og drikkevarer, og du kan deltage i aktiviteter, når du ikke er til samtale hos en virksomhed. Et par dage før arrangementet modtager du et program for dagen, hvor du kan se tidspunktet for dine samtale hos de respektive virksomheder.

Virksomhederne, der deltager i arrangementet

  • Epicent Public Relations
  • Publicity, Friis Shoppingcenter
  • Digital Partners
  • Pikuseru
  • Aalborg Kongres og Kulturcenter
  • Clienti

Program

Kl. 16.15  Velkomst
Kl. 16.30  Samtaler afholdes
Kl. 17.30  Networking

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle