]]>

Arrangement

Ungkom Nord Bureaucrawl

Den 3. oktober afholder Ungkom Nord et bureaucrawl med kommunikationsvirksomhederne Det Nye Sort og Konxion, der begge tilbyder kreative og moderne kommunikationsløsninger. Virksomheder vil holde oplæg med fokus på arbejdsopgaver, medarbejderkompetencer og hverdagen i en kommunikationsvirksomhed.

Hvad handler arrangementet om?

Onsdag den 3. oktober afholder Ungkom Nord et bureaucrawl, hvor studerende vil få muligheden for at få et indblik i to kommunikationsvirksomheder; Det Nye Sort og Konxion. Begge virksomheder er særligt udvalgte til vores arrangement, fordi de tilbyder kreative og moderne kommunikationsløsninger. Virksomhederne vil hver især holde et oplæg, hvori de vil fortælle om dem selv, deres medarbejdere, hverdagen som kommunikationsbureau og give eksempler på konkrete cases, som de har arbejdet med. Arrangementet er tiltænkt kommunikationsstuderende eller studerende med interesse for kommunikation, da arrangementet vil give et indblik i det kommunikative erhvervsliv og karrieremuligheder både under og efter studiet, som resultat af en nyetableret kontakt mellem deltagerne og virksomhederne.
 

Program

Kl. 15.30 Registrering af deltagere og velkomst ved Ungkom Nord
Kl. 16.00 Oplæg ved Det Nye Sort
Kl. 17.00 Afslutning ved Det Nye Sort
Kl. 17.05 Fælles gang fra Det Nye Sort til Konxion
Kl. 17.30 Oplæg ved Konxion
Kl. 18.30 Tak for i dag


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig et [arrangement/netværk] hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik her.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle