]]>

Arrangement

UngKom Midt Karrierekompasset

Der er mange måde at lande sit første fuldtidsjob på. Måske lykkes det for dig at gøre det gennem et studiejob, praktikplads eller noget helt tredje som ingen kunne have forudset. Ingen vej dertil er ens og netop det kaster 'Karrierekompasset' lys over med fire oplægsholdere, der hver især giver dig et indblik i deres rejse fra skolebænk til fuldtidsansatte.

Hvad handler arrangementet om?

De fleste studerende har på et tidspunkt leget lidt med tanken om deres første fuldtidsjob. Hvad mon det bliver? Hvor mon det bliver? Hvordan kan man overhovedet få et? Hvis du er nysgerrig efter at få indblik i netop denne proces, er 'Karrierekompasset' et arrangement, du ikke har lyst til at gå glip af. 

Foreningen 'UngKom' har nemlig allieret sig med fire individer, der ved en masse om overgangen fra studie til fuldtidsjob, der kan give dig et unikt indblik i hvad virksomheder ser på, når de søger nye talenter. Derudover kommer de også med en række gode råd til, der kan hjælpe dig med at lande dit næste studiejob eller kommende arbejde efter bøgerne er sat på hylden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle