]]>

Arrangement

Under huden på raceoprøret i USA

Kom med Djøf New York helt tæt på Black Lives Matter-bevægelsen og få et sjældent indblik i den kamp mod politivold og racisme, der siden drabet på George Floyd har spredt sig til hvert eneste hjørne af Amerika.

Online

Hvad handler webinaret om?

Journalist, forfatter og USA-kender Sara Maria Glanowski er bosat i New York og har fulgt Black Lives Matter-bevægelsen på tætteste hold, siden den blev født i 2013.

I sit foredrag tager Sara Maria Glanowski dig med helt tæt på bevægelsen og tegner et voldsomt og rørende portræt af Amerika i kamp og forandring.

Glanowski har dækket de seneste års raceprotester for både danske og amerikanske medier, og i sin anmelderroste bog 'Skyggebokser' følger hun gennem flere år de betjente og aktivister, der kæmper i forreste række på gaden i New Yorks allerfattigste og farligste kvarterer.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom, og du får tilsendt link og informationer om Zoom på dagen, hvor webinaret finder sted.
  • Webinaret kræver din aktive deltagelse med lyd via pc/tablet/mobil, og det vil derfor være en god idé at have et headset parat.
  • Vi starter med tjek ind kl. 6.15 PM EST (så vi sikrer os, at teknikken kører) og begynder selve webinaret kl. 6.30 PM EST.

Bemærk: Tidspunktet er New York/EST tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle