Arrangement

Udsendt med Læger uden Grænser?

Det kan du også blive med en Djøf-baggrund. Læger uden Grænser forbinder du sikkert med udsendelse af sundshedspersonale til katastrofer rundt om i verden. Men også her er der brug for djøfernes kompetencer. Kom og hør hvordan.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Trænger du til nye udfordringer i din karriere? Læger uden Grænser udsender ikke kun læger og sygeplejersker til deres arbejde i felten, men også folk inden for blandt andet HR, finans, økonomi og administration. Kom til gå hjem-møde hos Djøf og hør mere om muligheden for at blive udsendt med Læger uden Grænser.

Når Læger uden Grænser giver nødhjælp i kata­stro­fe­områder eller til mennesker på flugt, kan læger og sygeplejersker ikke gøre arbejdet alene. Der ligger et stort maskineri bag de omfattende projekter i verdens brændpunkter.

Denne aften giver dig et indblik i det arbejde, Læger uden Grænser udfører, når de sender folk i felten. Om hele maskineriet fra et projekt bliver startet, til medarbejderne står på deres arbejdsplads midt i konflikten/katastrofen. Vi skal blandt andet høre et oplæg fra Søren Uhre, der har været udsendt til Nigeria og Afghanistan, hvor han har arbejdet med HR og økonomi. Han vil fortælle om livet i felten, de forskellige arbejdsopgaver og den hverdag, der er meget forskellig fra 8 til 16 hverdagen herhjemme.

Herudover får du også en introduktion til de mere specifikke krav og kriterier for at blive udsendt med Læger uden Grænser.

Lyder det som noget for dig? Få inspiration til et nyt skridt i dit arbejdsliv, når Djøf i samarbejde med Læger uden Grænser inviterer til et gå hjem-møde, hvor du kan høre om at blive udsendt.

Info om udsendelse

Hvert år sender Læger uden Grænser folk i felten med baggrunde inden for:

  • Administration
  • HR
  • Finans og økonomi.

Som udsendt får du en tidsbestemt kontrakt, der normalt er på 6-12 måneder. Læger uden Grænser betaler en månedlig startløn på 12.236 kr. før skat til dækning af faste udgifter hjemme. Derudover får man 15 procent i pension om måneden.

Læger uden Grænser dækker desuden udgifter til transport, kost, logi og 'lommepenge' under udsendelse.

For at blive udsendt er det et krav, at du er udsendt minimum 12 måneder, hvor første udsendelse ofte er af 6 måneders varighed.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle