]]>

Arrangement

Udflugt til Kirsten Kjær museum og 'Vejlerne'

Pensionistnetværket Nord tager på udflugt til Kirsten Kjær museum.

Hvad handler arrangementet om?

Vi mødes ved museets indgang og går i mindre grupper rundt i det særlige Kirsten Kjær museum. Når vi har set på kunsternes værker, mødes vi i museets cafeteria til kaffe og kringle.

Efter kaffepausen er der mulighed for at fortsætte til naturreservatet 'Vejlerne'.

Ægtefæller er naturligvis velkomne og husk at sende en mail til Anni Andersen med oplysning om fulde navn og mail på din ægtefælle, så de kan blive tilmeldt til arrangementet.

Vedrørende information om arrangementet, kan du kontakte Niels Clementsen

 
Under besøget er der lejlighed for at se museets sommerudstilling:

Sommerudstilling 8. juni 2019 - 4 august 2019

Beckett gallery: Jens Chr. Jensen http://www.jenschrjensen.dk
In between gallery: Robert Dillonmahon
Long gallery: Peter Haubro
Corner gallery: Lars Ibsen https://www.ibsenkeramik.dk
New gallery: Ole Storm
Sculpture gallery: medlemmer af gruppen Ikoneriet v. Pernille Storm
Pressemeddelelse tilgængelig inden 20.05.19

Lidt om Kirsten Kjær Museum

Kirsten Kjærs museum er et privat kunstmuseum med en stor samling af malerier og tegninger af Kirsten Kjær (1893-1985), især portrætter. I syv sidegallerier er der skiftende udstillinger af danske og udenlandske kunstnere samt af museets huskunstnere. Museet er placeret i naturskønne omgivelser, som danner ramme for udendørs skulptur, installation og land art  Der er to-tre kunstnerboliger, gæstehus og værksteder for grafik og skulptur (bronzestøbning).

Der er cafeteria med kaffe, te og kager. Ingen varme retter. Besøgende kan nyde deres medbragte mad i cafeteriet eller i museets have. Museet åbnede på privat initiativ den 15. maj 1981 i et gammelt renoveret husmandssted. Kirsten tilbragte sine sidste somre i naboejendommen hos sin ‘nevø’, Harald Fuglsang, og John Anderson. Kirsten er født i den nærliggende landsby Vester Thorup. Siden museets beskedne start, har det udviklet sig til et arbejdende kunstcenter med kurser, koncerter og kammermusikdage. Antallet af besøgende pr. år er ca. 16.000.
 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle