]]>

Arrangement

Ubådssagen indefra - Anklagerens beretning

Få et unikt indblik i, hvordan det var at stå som aktør i én af Danmarkshistoriens mest usædvanlige og omtalte drabssager, når tidligere anklager Jakob Buch-Jepsen fortæller sin personlige beretning om ubådssagen.

Hvad handler arrangementet om?

Den 25. april 2018 blev der sat et foreløbigt punktum i én af Danmarkshistoriens mest usædvanlige og omtalte drabssager, da en enig domsmandsret ved Københavns Byret fandt Peter Madsen skyldig i drab, seksuel mishandling, usømmelig omgang med lig samt overtrædelse af reglerne om sikkerhed til søs og idømte ham fængsel på livstid.

Djøf Advokat giver nu sine medlemmer muligheden for at høre den tidligere anklager Jakob Buch-Jepsens personlige beretning om ubådssagen.

Jakob vil bl.a. give deltagerne et indblik i sagens forberedelse og den videre efterforskning af sagen, forløbet under hovedforhandlingen samt hvordan Jakob valgte at håndtere den store interesse fra danske, svenske og internationale medier.

Derudover vil Jakob præsentere deltagerne for nogle af de forskellige strategiske overvejelser, som Jakob havde undervejs under forberedelsen af sagen og under hovedforhandlingen, og endelig vil han fortælle, hvordan det har været at arbejde med sagen samtidig med at opretholde en rimelig balance i forhold til sin privatsfære.

Efter Jakobs oplæg og den efterfølgende Q&A vil Djøf Advokat byde på lidt mad og noget at drikke, og der vil være rig mulighed for at netværke og fordøje aftenens indtryk med andre advokatfuldmægtige og advokater.

Dit udbytte af arrangementet

Oplægget fra Jakob Buch-Jepsen er en interessant og personlig beretning om, hvordan det er at stå som aktør i en så usædvanlig sag, hvor en ung kvindelig journalist blev dræbt til søs under tragiske omstændigheder.

Deltagerne vil få et unikt indblik i nogle af de forskellige strategiske overvejelser, som Jakob havde under forberedelsen af sagen og under hovedforhandlingen, hvordan Jakob valgte at håndtere den store interesse fra danske, svenske og internationale medier samt hvordan det har været at arbejde med sagen samtidig med at forsøge at opretholde en rimelig balance i forhold til sin privatsfære.

Om oplægsholder

Jakob Buch-Jepsen er i dag advokat hos Koch/Christensen Advokatfirma, hvor Jakobs arbejdsområder primært ligger inden for strafferet, herunder sager om økonomisk kriminalitet, sundhedsstrafferet, politiret, udlændingeret, proces samt klage- og disciplinærsager.
 
Jakob arbejder med såvel små som store, omfattende og komplekse sager for både private virksomheder og offentlige klienter.
 
Indtil udgangen af april 2018 har Jakob arbejdet som specialanklager og souschef i Københavns Politis Advokatur for Personfarlig Kriminalitet, hvor han har stået i spidsen for en række højtprofilerede sager.

Udover ubådssagen har Jakob blandt andet ført terrorsagen i byretten mod Said Mansour, bedre kendt som "Boghandleren fra Brønshøj", ligesom han fik en Bandidos-rocker idømt fængsel på livstid for, hvad der i pressen blev kendt som ”Trippeldrabet på Frederiksberg”.

Jakob har også ført en række sager om bl.a. økonomisk kriminalitet, sager vedrørende ytringer samt sager af mere politisk karakter.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle