]]>

Arrangement

Vinker vi farvel til rutinejobbet?

Kom med til debatarrangementet og bliv klogere på, hvad digitaliseringen får af betydning for dit job og opgaver i fremtiden.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Giver digitalisering mulighed for, at vi kan bruge tiden på de mest spændende opgaver, mens computerne klarer rutinearbejdet? Eller bliver vi slet og ret fyret? Disse perspektiver bliver diskuteret, når aftenens to oplægsholdere kommer med hver deres vinkel på temaet og dine fremtidige jobmuligheder som djøfer.

Skaarup og Ellebye lægger op til debatten om digitalisering   

Søren Skaarup redegør for "IT i praksis", som er en stor undersøgelse af digitaliseringen i danske offentlige og private virksomheder. Søren vil runde begge sektorers muligheder og udfordringer ved digitaliseringen. Hensigten med rapporten er at styrke og udvikle danske virksomheders IT-praksis for at sikre en vellykket implementering af de digitale muligheder.

Jan Ellebye vil i sit oplæg fokusere på djøfernes kernekompetencer, og hvorvidt disse kompetencer kan flytte os ind i en fremtid med langt flere digitale hjælpemidler.

Oplægsholderne vil lægge op til debat om de digitale muligheder og begrænsninger og vil runde dagen af med en opsamling af debatten.

Arrangementet er blevet til via Eventpuljen, som er til rådighed for alle medlemmer af Djøf, der har en god idé til et event. Læs mere her: www.djoef.dk/eventpuljen


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle