]]>

Arrangement

Tips og tricks - forfatningsret

Er du klar til eksamen i Forfatningsret? Henrik Zahles bog om forfatningsret er dels berygtet, dels frygtet, men fortvivl ikke. De fleste eksamensformer har en teknik, som man kan træne. Derfor har vi inviteret en ældre studerende til at komme med sit input i forhold til, hvordan man bedst forbereder sig til den skriftlige 4-timers eksamen.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet er for dig, der gerne vil blive ekstra godt klædt på til eksamen i 'Forfatningsret'. Du møder en tidligere studerende, der allerede har været i dine sko, som vil fortælle lidt om egne erfaringer med Henrik Zahle, retssædvaner med grundlovskraft, forfatningsretlige principper og kompetencefordeling.  

Oplægsholderen, Joachim Slott Sørensen, giver desuden sine bud på, hvordan du bedst forbereder dig og strukturerer din eksamensopgave. Han tager udgangspunkt i sin egen eksamensbesvarelse, som er blevet bedømt til en flot karakter. Dette har relevans for deltagerne, da de vil kunne drage nytte af gode råd og tips og tricks til deres egen eksamensforberedelse.

Program

Kl. 15.00 Velkomst med kaffe og kage
Kl. 15.15 Oplægget starter
Kl. 16.15 Oplæg slutter og tak for i dag

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle