]]>

Arrangement

Tillid, grænser og den svære kommunikation

Workshoppen er for dig, som er ny mentor i Djøfs lange udviklingsforløb. Du får stillet skarpt på dine kommunikative og relationelle kompetencer, så du kan skabe en tillidsfuld relation til mentee.

Workshop

Hvad handler arrangementet om?

På dette modul har vi fokus på at skabe tillid og grænser i relationen. Tillid til, at I kan komme dybt ned i mentees behov og udfordringer og grænser for, hvad I skal dele – både af overvejelser og relationer. Begge dele er vigtige forudsætninger for at få det fulde udbytte af et forløb med hinanden.

Du bliver bedre til at forstå dig selv og mere modig i at udfordre mentee, fordi du ved at tilliden bærer jer igennem. Du får en forståelse af, hvad det betyder at have talt grænser igennem, også når du bliver overrasket over nye aspekter, der dukker op i samtalen.

Vi lægger vægt på praktiske øvelser, træning og refleksion. Du kommer til at gå i dialog og træningslejr med andre mentorer. 

Du har mulighed for at tilmelde dig de næste 2 moduler som enten fysiske mentorworkshops i København eller som webinarer:

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle