]]>

Arrangement

Øg din effektivitet og nå dine mål

Djøf Advokat inviterer til oplæg med fokus på tidsoptimering - øg din effektivitet og nå dine arbejdsmål.

Hvad handler arrangementet om?

Mange advokater og fuldmægtige har en hverdag, hvor de modtager utallige mails, informationer og opgaver, som ofte gør det vanskeligt at bevare fokus og overblikket.

Det kan betyde, at man sidder med uendeligt lange lister af mails, opgaver med videre, som på trods af en stor indsats gør, at småting bliver glemt og deadlines overskrides.

Over tid kan dette medføre stress, og det er derfor meget vigtigt at have en god arbejdsrutine, som hjælper til at skabe overblik og struktur, undgå tab af information og samtidig sikre, at man får fulgt op på de informationer og opgaver, der er vigtigst.

Djøf Advokat har derfor inviteret Jason Howlett, der er performance-ekspert, til at holde oplæg med fokus på praktiske, vidensbaserede værktøjer, der kan være med til skabe overblik, prioritere og planlægge i en travl og foranderlig hverdag med det formål at styrke din effektivitet og din arbejdsglæde.

Oplægget er målrettet alle, der har mange bolde i luften og en til tider travl og uforudsigelig hverdag. Det er for alle, der savner ro, koncentration og overblik i deres arbejdsliv, og som ønsker at få styr på tiden, rydde op i dårlige vaner og styrke både effektivitet og arbejdsglæde.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle