]]>

Arrangement

TechDK Kommissionen på Techfestival

På dette års Techfestival i Kødbyen afholder Djøf med TechDK Kommissionen et summit om teknologi og demokrati. Og du kan komme med.

Hvad handler arrangementet om?

Djøfs TechDK Kommission har nu været i gang i et halvt år og haft stor succes med den første ud af tre rapporter. Kommissionens arbejde skal ud i verden og sætte sit aftryk, så vi kan rykke på en stor dagsorden.

Techfestival har til formål at starte samtaler om mennesker og teknologi på alle niveauer - med et særligt internationalt fokus. På festivalens tre dage afvikles en række summits, leadership events og keynotes, hvor værktøjer, bevægelser og mindsets inden for teknologi bringes på bordet. Festivalen regner med, at der deltager 20.000 mennesker fra hele verden henover de tre dage fra den 5.-7. september.

TechDK Kommissionen er vært for en summit, hvor vi samler 150 tech-entusiaster om samtalen om teknologi og demokrati med oplæg, workshops og debatter etc. Rundt om Djøfs summit deltager 10.000 andre i +200 summits, events, møder og pop ops på festivalen.

Du har som medlem af Djøf muligheden for at komme med til hele festivalen, da Djøf har en god håndfuld armbånd, som vi giver væk til interesserede medlemmer. Armbåndet giver adgang til hele Techfestivalen.

Tilmeld dig festivalen og Djøfs Summit

Efter du har tilmeldt dig arrangementet gennem Djøf her på siden, vil du modtage en mail med links og kode og instruks til tilmelding. Vil du deltage i Djøfs summit 'Democracy Summit' skal du ansøge om at deltage. Dette skal du også til alle andre summits på festivalen.

Du kan læse mere her

Techfestivalens website

Techfestivalens Facebook 

TechDK Kommissionen  

Djøfs ‘Democracy Summit’ 

Djøfs ‘Democracy Summit’ på Facebook 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle