]]>

Arrangement

TechDk Kommissionen - udviklingen til debat

Teknologiens indtog stiller nye spørgsmål til os som samfund og som borgere. Hvordan skal vi forholde os til vores demokrati og til hinanden som mennesker? TechDK Kommissionen bringer debatten til Aarhus sammen med kommissionens formand Stine Bosse. Kom og vær med.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

"Den teknologiske udvikling rejser nogle etiske og moralske dilemmaer, man ikke kan programmere sig ud af. Der er brug for en debat om, hvordan vi håndterer teknologien ledelsesmæssigt, politisk, samfundsmæssigt og som enkeltpersoner", udtaler Stine Bosse, formand for TechDK Kommissionen.

Der er brug for en grundig debat om, hvordan vi kan koble vores grundlæggende samfundsværdier med techverdenens fremskridt og muligheder. Derfor har Djøf nedsat TechDK Kommissionen, som det næste år skal arbejde med at formulere strategier for, hvordan vi kan regulere og videreudvikle teknologierne til at skabe et samfund i balance. Nu åbner vi debatten i Aarhus med deltagelse af TechDK Kommissionens formand Stine Bosse.

Stine Bosse vil give et oplæg om kommissionens arbejde og sammen med deltagerne tage den brede og grundlæggende debat om koblingen mellem teknologi og samfund.

Arrangementet er for alle, der er optaget af teknologi, og hvordan den påvirker vores samfund og vores relationer som mennesker.

Efter debatten serverer vi lidt at spise og giver mulighed for videre samtale og nye møder.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle