]]>

Arrangement

Tech Days 2019 - Disruption i en stenalderbranche

Tech Days 2019 er 'Foreningen Argument's årlige jura- og techfestival, der i år har overskriften 'Disruption i en stenalderbranche' og som handler om innovation i den juridiske profession.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

'Tech Days 2019' løber i år over tre dage fra den 8.-10. november 2019. Fredag den 8. november 2019 kan du høre en række oplæg og debatter. Kernen i arrangementerne er sammenspillet mellem teknologi og jura – herunder hvad der rør sig i branchen nu, hvordan fremtiden kommer til at se ud, og hvordan jurister bliver bedre til at arbejde sammen med startups og teknologien generelt. Dette bliver belyst af deltagere fra både advokatbranchen og jurister i den private sektor, startups og forskere, så vi er sikret et bredt syn på disruption og branchen.

Arrangementet er for dig, der ønsker at blive klogere på, hvordan jura bliver brugt tværfagligt, og hvordan den juridiske branche udvikler sig. Det er også for dig, der arbejder med teknologi og har lyst til at blive klogere på, hvordan jurister arbejder med teknologi, og hvordan du bedre kan samarbejde med jurister om dit projekt. Derudover vil der være rig mulighed for at blive inspireret af særligt de juridiske forskere til dit speciale eller bachelorprojekt.

Husk at tilmelde dig forskerfrokosten.

Den 9.-10. november bliver der holdt Hackathon i forlængelse af oplægsdagen. Nærmere information følger.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle