]]>

Arrangement

Tech Day: Kodekursus

Teknologi og kunstig intelligens kommer uden tvivl til at spille en stor rolle for fremtidens jurister. Det bliver både, når juridiske processer digitaliseres, og computere kan overtage dele af det juridiske arbejde. Til dette webinar, vil du få værktøjerne til at kunne følge den teknologiske udvikling.

Online

Hvad handler webinaret om?

På webinaret vil Emma Arfelt Kock, fra ITU, i løbet af nogle intensive og sjove timer, give dig en introduktion til programmeringens værktøjskasse og lære dig at kode dit første basale computerprogram. Programmering er som én stor værktøjskasse, og det tager ikke lang tid at forstå hver enkelt værktøjsfunktion.

Til gengæld kan det tage meget træning at lære, hvordan det bliver brugt korrekt. Kurset vil derfor starte helt fra bunden med det mest anvendte programmeringssprog i verden. Der vil være en vekslen mellem oplæg og praktiske øvelser, der skal gøre dig i stand til selv at sammensætte elementer til programmer.

Kurset er for absolut nybegyndere, og der forventes ingen erfaring med programmering for at deltage. Der er en begrænsning på 25 deltagere på webinaret, og derefter vil man blive skrevet på venteliste. Derfor skal man også huske at afmelde sig, hvis man bliver forhindret i at deltage.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • På dagen får du tilsendt et link og nærmere information om online-arrangementet.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Der er lydtjek 15 minutter, før vi begynder - og kan du høre musik, er du klar.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle