Kursus

Teamledelse

Styrk din rolle som teamleder, og brug dynamikken i dit team positivt

Startdato og varighed

30. oktober 2018
4 dage

Tid og sted

09:00
København V

Pris

19.350 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du ønsker at indgå i og lede teamarbejdet med større sikkerhed.

Du kan være teamleder, projektleder, fagleder eller koordinator.

På kurset får du:

  • Viden om teamledelse
  • Metoder og værktøjer til at skabe gode betingelser for dit team
  • En større bevidsthed om dine og teamets individuelle styrker 
  • En styrket forståelse for teamdynamik og teamfaser
  • Færdigheder til at opstille spilleregler og aftalegrundlag for et team.

Kursets indhold

På kurset lærer du at forstå gruppedynamikker, håndtere konflikter og skabe de bedste rammer for dagligdagen i teamet. Du øger din gennemslagskraft og ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Kurset er et træningsbaseret forløb, hvor du får rig lejlighed til at inddrage din egen hverdag. Du kommer hele vejen rundt om teamlederens udfordringer, og du omsætter læringen fra kurset til praksis mellem de enkelte kursusdage.

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Kurset er sammensat af en række elementer, der understøtter din læring:

  • Teoretiske oplæg og praktiske øvelser 
  • Kombination af oplæg, teori, feedback, øvelser, debatter og egen refleksion 
  • Mulighed for at arbejde med cases fra dit eget team 
  • Fokus på, hvordan du kan omsætte læring til praksis i dit daglige arbejde
  • Træning af værktøjer mellem kursusdagene.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle