]]>

Arrangement

Talk om ligestilling og løsninger

Mød Louise Kjøslen, Twerk Queen og aktiv feminist, og Sigrid Friis Proschowsky, tidligere landsformand for Radikale Venstres Ungdom, og find ud af hvordan vi kommer tættere på et samfund i ligevægt.

Online

Hvad handler webinaret om?

Hvordan løser vi problemerne med ligestilling? Det giver Djøf et bud på gennem ligestillingsløftet, som er fundamentet for denne talk.

Vi undersøger hvordan vi kommer tættere på et samfund i ligevægt. Det gør vi sammen med Louise Kjølsen, Twerk Queen og aktiv feminist, samt Sigrid Friis Proschowsky, tidligere landsformand for Radikale Venstres Ungdom og en af initiativtagerne bag ”En blandt os”.

Gennem denne talk vil du få indblik i to kvinders møde med ulighed og deres kamp for at omstille samfundet. Undervejs vil du få mulighed for at stille spørgsmål til de to og forhåbentligt få svar på nogle af de spørgsmål, du må have om, hvordan vi løser problemerne.

Vi zoomer ind på de ligestillingsproblemer som særligt påvirker medlemmer af Djøf studerende under studiet og i starten af arbejdslivet, og forsøger at komme med konkrete løsningsforslag.

Så grib din læsemakker under armen og bliv klogere på, hvordan ligestillingsproblemer påvirker netop din hverdag som studerende, når Djøf inviterer til talk om ligestilling. 

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Dagen før får du tilsendt et link og nærmere information om online-arrangementet.
  • Der er lydtjek 15 minutter, før vi begynder - og kan du høre musik, er du klar.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle