]]>

Arrangement

Tag konfrontationen

Hør forfatter Birgitte Nortvig i samtale med journalist Lene Johansen om at skabe modig dialog og ægte forandring.

Startdato og sted

10. januar 2023
Online

Varighed

Online
17:00-18:00

Pris

Gratis
Medlemmer

Hvad handler arrangementet om?

Som ledere støder vi på konfrontationer hver eneste dag. Både konfrontationer mellem os selv og medarbejdere eller kolleger, og når vi er vidne til konfrontationer mellem andre. Nogle ledere spurter afsted for at undgå dem. Andre bider tænderne sammen og håber, at de hurtigt er overstået.

Men vi bør faktisk opsøge konfrontationerne og gøre dem til en værdsat del af vores dagligdag. For konfrontationer styrker arbejdspladsen. Det er gennem dem, at meninger brydes, og synsvinkler kan udforskes, så vi både bliver skarpe på hinanden og opgaven og kan løfte i fællesskab. 

En konfrontation er ikke det samme som en konflikt. En konfrontation udfordrer det eksisterende for at bidrage til et endnu bedre resultat. Det kan skabe en konflikt, men ikke nødvendigvis. Konfrontation betyder ”pande mod pande”, og en leder skal have modet til at læne sin pande ind i konfrontationen og opfordre medarbejdere til at gøre det samme.

Men hvordan lærer vi at spotte og tackle konfrontationer? Hvordan får vi modet til at blive i dem? Og hvordan skaber vi et fælles sprog om konfrontationerne? Mød forfatteren til bogen ’Tag konfrontationen’, Birgitte Nortvig i samtale med journalist Lene Johansen.

 

Hvem er oplægsholder?

Birgitte Nortvig

Birgitte Nortvig
Selvstændig, Birgitte Nortvig - fra strategi til handling

Har siden 2008 arbejdet med rådgiverfagligheden i private, offentlige og statslige organisationer. Hun har erfaring som leder, faglig chef og chefkonsulent og har arbejdet som coach, rådgiver, underviser og proceskonsulent siden 1999.

Birgitte er tilknyttet DTU som ekstern lektor.

Lene Johansen

Lene Johansen
Journalist

Moderator på arrangementet.
Lene er tidligere vært på TV-Avisen, Deadline og DR2 Dagen. Desuden forfatter til en flere bøger og foredragsholder. Lene er også censor på Danmarks Journalisthøjskole og har undervist på Den Journalistiske Efteruddannelse og flere højskoler.

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Medlemmer
  Gratis
 • Sted
 • Online
 • Arrangementets referencenr.
 • 37261
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  10. januar 2023 kl. 18:00
 • Yderligere info, kontakt
 • Marianne Klarskov Nielsen

  Marianne Klarskov Nielsen
  Sprogredaktør og eventarrangør
  mkn@djoef.dk
  33 95 99 72

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik. Læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

  Din sikkerhed ved brug af Zoom
  Når du deltager i et online-arrangement, online-netværk eller online-kursus arrangeret af Djøf, vil det foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom.

Se alle