]]>

Arrangement

Tag i biffen med Djøf i København - helt gratis

Oplev filmen 'Ad Astra', når Djøf inviterer til en hyggelig biograftur i samarbejde med Lån & Spar Bank.

Hvad handler arrangementet om?

Kom med Djøf og Lån & Spar Bank i biografen, hvor vi skal se en af efterårets helt store film, nemlig sciense fiction-thrilleren 'Ad Astra'. Før biografmørket sænker sig, får du også lidt at vide om, hvordan Djøf og Lån & Spar Bank kan gøre studielivet lidt lettere for dig.

Tag din læsegruppe med

Du er meget velkommen til at invitere din læsegruppe med til arrangementet. Alle i gruppen skal blot tilmelde sig her på siden, så vi kan reservere biografsæder til jer. Arrangementet er gratis, og du sikrer dig en plads i salen ved at tilmelde dig på siden her. Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede pladser.

Bemærk: Din præcise plads i salen bliver ikke tildelt ved selve tilmeldingen. Billetten henter du i biografen, inden filmen starter, og billetter bliver uddelt efter først-til-mølle-princippet. 

Om filmen

'Ad Astra', en Science Fiction-film med noget på hjerte, som vil sætte tanker i gang. Følg en astronaut på jagt efter sin forsvundne far i yderkanten af solsystemet, og bliv overrasket og underholdt af blandt andre Brad Pitt og Liv Tyler.

Læs mere om 'Ad Astra' og se trailer for filmen.

Program

Kl. 17.50 Check-in: Billetter kan afhentes. Billetter udleveres efter først til mølle-princip, så kom i god tid.
Kl. 18.20 Salen åbner
Kl. 18.30 Salen lukker og Djøf byder velkommen. Herefter vil Lån & Spar Bank fortælle om samarbejdet med Djøf og om medlemsfordele. Både Djøf og Lån & Spar Bank vil afholde en quiz. Herefter starter filmen.
Kl. 21.10 Cirka sluttidspunkt. Salen lukker umiddelbart efter filmen er slut.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle