]]>

Arrangement

Tag i biffen med Djøf i Aarhus- helt gratis

Oplev 'Good Boys', når Djøf inviterer til en hyggelig biograftur i samarbejde med Lån & Spar Bank.

Hvad handler arrangementet om?

Kom med Djøf og Lån & Spar Bank i biografen, hvor vi skal se adventure-komedien 'Good Boys' af holdet bag 'Superbad'.

Før mørket sænker sig, og du kan dykke ned i dine popcorn, får du også lidt at vide om, hvordan Djøf og Lån & Spar Bank kan gøre studielivet lidt lettere for dig.

Tag din læsegruppe med

Du er også meget velkommen til at invitere din læsegruppe med til arrangementet. Alle i gruppen skal blot tilmelde sig her på siden, så vi kan reservere biografsæder til jer.

Arrangementet er gratis, og du sikrer dig en plads i salen ved at tilmelde dig på siden her. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet.

Bemærk: Din præcise plads i salen bliver ikke tildelt ved selve tilmeldingen. Billetten afhenter du i biografen, inden filmen starter, og billetter bliver her uddelt efter først til mølle-princippet.

Om filmen

’Good Boys’ handler om tre unge drenge, som pjækker fra skole for et begive sig ud på et episk eventyr. Drengenes rejse byder blandt andet på stjålne stoffer og forfølgelse af en flok teenagepiger. Alt sammen mens de må forsøge at nå hjem, inden en længeventet fest.

Bag filmen er samme hold, der også lavede ’Superbad’. Instruktøren, Gene Stupnitsky, har desuden instruereret og produceret flere af afsnit af den legendariske The Office-serie.

Læs mere om filmen og se trailer for filmen her.

Glæd dig til at se en af efterårets sjoveste film.

Program

Kl. 17.50 Check-in: Billetter kan afhentes. Bemærk: Billetter udleveres efter først til mølle-princippet, så kom i god tid.
Kl. 18.20 Salen åbnes
Kl. 18.30 Salen lukker og Djøf byder velkommen. Herefter vil Lån & Spar Bank kort fortælle om samarbejdet med Djøf og fortælle om medlemsfordele. Både Djøf og Lån & Spar Bank vil afholde en quiz. Herefter starter filmen.
Kl. 20.40 Cirka sluttidspunkt. Salen lukker umiddelbart, efter filmen er slut.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle