]]>

Arrangement

Syng dig glad

Kom til et gå hjem-møde ud over det sædvanlige og oplev fællesskab, en øget energi og et større overskud igennem fællessang.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Med udgangspunkt i velkendte klassikere fra blandt andet højskolesangbogen vil du blive guidet ud i fællessang, når du i trygt selskab med sangcoach og ejer af House of singing, Gitte Degn, vil blive ledt igennem en verden af personlig sangudvikling og fællesskab med andre lokale djøfere i Aarhus og omegn. Hvad enten du er erfaren korsanger eller ”diskret brummer” på bagerste række, vil du denne dag slutte arbejdsdagen med en anderledes oplevelse end de fleste kontordage.

Det er fællessangen, der har lært os, at “hver fugl synger med sit næb”, og det kan nærme sig en fornærmelse mod fællesskabet, hvis vi ikke synger med. At synge sammen er ikke nogen nødvendighed. Mennesker kan godt eksistere uden at synge, og et samfund kan nok også få hjulene til at løbe rundt uden sang. Men én ting er sikkert: Uden sangen ville både livet og samfundet blive fattigere – og det uanset, hvor mange velfærdsgoder vi plastrer det til med.

At fornemme hverdagen som noget festligt og farverigt, at se det store i det små og løfte sløret for hverdagens små mirakler – det er den fortryllende oplevelse, en god sang kan give os.

Måske du oven i købet vil gå hjem med små fif, så du fremover tør tage initiativ til for eksempel at starte et møde med en fællessang. Eller indføre fælles morgensang på din arbejdsplads.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle