]]>

Arrangement

Succes i retssalen - praktiske virkemidler

Få et unikt indblik i, hvordan du styrker din evner som procesadvokat, når højesteretsdommer Jon Stokholm og advokat- og retorikekspert Louise Camilla Lerche-Gredal giver indblik i retoriske virkemidler og de største 'do's and dont's' i en retssal.

Hvad handler arrangementet om?

Faglig indsigt og juridisk velfunderede argumenter er en væsentlig forudsætning for at overbevise dommere og modparter i en retssag. Retoriske strategier kan være med til at styrke disse argumenter.

Djøf Advokat giver nu sine medlemmer muligheden for at høre højesteretsdommer Jon Stokholm og advokat Louise Camilla Lerche-Gredal fortælle om de virkemidler, du med fordel kan benytte for at styrke dine kompetencer som advokat eller advokatfuldmægtig i almindelighed og procesadvokat i særdeleshed.

Jon Stokholm vil give deltagerne sine bedste råd til at begå sig i retten, herunder de ”do’s and dont’s”, han har erfaret sig gennem sine mange års erfaring som højesteretsdommer samt underviser på Advokatsamfundets advokatuddannelse.

Louise Lerche-Gredal vil blandt andet give deltagerne en større forståelse for retoriske virkemidler samt en række konkrete retoriske værktøjer.

Efter oplæggene og den efterfølgende Q&A vil Djøf Advokat byde på lidt mad og noget at drikke, og der vil være rig mulighed for at netværke og fordøje aftenens indtryk med andre advokatfuldmægtige og advokater.

Der udstedes kursusbevis for din deltagelse i dette kursus svarende til tre kursuslektioner, som giver mulighed for at søge Advokatsamfundet om godkendelse som en del af den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. 

Dit udbytte af arrangementet

Deltagelse i dette kursus giver dig enkle redskaber, du kan implementere i en professionel hverdag, så du vil fremstå mere kompetent, troværdig og overbevisende i en situation, hvor kommunikationen er mundtlig, fx i en retssal.

Du vil herudover få et unikt indblik i nogle af de erfaringer, som Jon Stokholm har gjort sig i sin karriere som højesteretsdommer, der kan gavne såvel den erfarne procesadvokat som den advokatfuldmægtig, der står overfor sin retssagsprøve.

Om oplægsholdere

  • Jon Ulrik Stokholm blev udnævnt som højesteretsdommer i 2003 efter en karriere som advokat og indehaver af flere advokatvirksomheder. Jon Stokholm underviser på Advokatsamfundets advokatuddannelse, kurser i højesteretsprocedure og har været censor ved Københavns Universitet siden 1991. Desuden har han været formand for Advokatrådet. Igennem sin karriere er Jon blevet hyldet for sin indsats og sin dygtighed og har blandt andet modtaget Margot og Thorvald Dreyers Fonds Hæderspris, er Ridder af 1. grad af Dannebrogordenen og Kommandør af Dannebrog.
  • Louise Camilla Lerche-Gredal har en master i kommunikation og retorik og en MBA fra CBS. Louise var administrerende direktør for Mediationsinstituttet fra 2013 til 2018. Hun har tidligere været ansat som advokat hos Kammeradvokaten og Kromann Reumert, og i 2010 blev hun uddannet mediator i San Diego, Californien. Siden 2010 har Louise arbejdet med retorik, konfliktforebyggende kommunikation og personlig gennemslagskraft i en række forskellige sammenhænge, og hun har været ekstern lektor i kommunikation og juridisk retorik på Københavns Universitet fra 2012 til 2017.

Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig et arrangement hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik her.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle