]]>

Arrangement

Succes i de første 100 dage i jobbet

Mød flere store danske virksomheder, som klæder dig på til at navigere i dit første job efter studiet, så du kan skabe værdifulde resultater allerede fra start.

Hvad handler arrangementet om?

Sammen med HR-medarbejdere fra store danske virksomheder kigger vi på typiske faldgruber, du møder som nyuddannet på en arbejdsplads. Og du vil også høre førstehåndserfaringer fra nogen, som for nyligt er blevet færdig med deres uddannelse, og som netop har overstået de første 100 dage i jobbet.

De vil fortælle dig om, hvordan en arbejdsplads fungerer. Og hvordan du tackler modgang og klassiske faglige udfordringer, som du ofte møder i den første tid på jobbet.

Du får gode råd til, hvordan du søger sparring og afklaring i stor en virksomhed. Du får også indsigt i de klassiske overvejelser, følelser og bekymringer, som mange nyuddannede oplever i deres første job.

Og ikke mindst, hvordan de lærte at navigere mellem dem og arbejdsgivers forventninger, så deres indsats er blevet omsat til værdifulde resultater og gode oplevelser for dem selv og deres arbejdsgiver.

Du får et unikt indblik i:

  • særlige forventninger fra en arbejdsgiver
  • livet med mange deadlines og faste mødetider
  • ansvar og ansvarsfordeling på en arbejdsplads
  • klassiske udfordringer for nyuddannede og løsninger på dem
  • den obligatoriske 3-måneders samtale.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle