Kursus

Styrk din personlige kapacitet som offentlig topleder

Få et nuanceret blik på dig selv som leder i kombination med en dyb forståelse af det system, du er en del af.

Hvem henvender kurset sig til?

Du er topleder eller erfaren chef i den offentlige sektor, og du har brug for et nyt blik på dig selv som leder i en kompleks virkelighed. Du kan også være leder i en halvprivat organisation eller en fond med en politisk ledelse.

Du er klar til at tage et stort skridt i udviklingen af den personlige og relationelle side af dit lederskab.

På kurset får du:

  • selvindsigt til at styrke din personlige autoritet og kapacitet som leder
  • metoder til at analysere dine mønstre og handlemuligheder i forskellige roller og situationer i din organisation
  • indblik i mentalisering som en vej til et større handleberedskab og overskud.
  • et nyt blik på de relationer, du indgår i
  • individuel executive coaching
  • et fortroligt netværk med ligesindede.

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

Kurset giver dig mulighed for at styrke din personlige autoritet gennem et mere nuanceret blik på dig selv i lederrollen, kombineret med en dyb forståelse af det system og den organisation, du er en del af.

Som offentlig chef skal du udøve stærk ledelse under skiftende vilkår, og det stiller store krav til din personlige ledelseskapacitet. Det kræver dygtighed og indsigtsfuldhed at lede komplekse politiske organisationer og ambitiøse relationer. Og der er behov for både følsomhed og råstyrke, når en så eksponeret rolle skal udfyldes.

Derfor er der store gevinster i at forstå dig selv og dine relationer på et dybere niveau som offentlig leder. Når du får blik for dine ’blinde vinkler’, kan du langt lettere gøre dig fri af fastlåsende mønstre, og dine kompetencer kan blive til handlinger hos dig selv eller hos andre.

Sådan får du mere ud af dit kursus

Få viden og inspiration til, hvordan du selv og din virksomhed får et markant større udbytte af dit kursus. Både i din forberedelse inden kurset. Når du er afsted på kurset. Og når du skal implementere det, du har lært, i dit arbejde.

Lær hvordan på vores gratis workshop ’100% læring’ i København.

 

 

Kursets form

Kurset er en blanding af oplæg, diskussioner og øvelser. Du bliver inviteret til at deltage aktivt i plenumdebatter, refleksionssessioner, gruppeøvelser, feedback og målrettet individuel coaching.

Der er to erfarne konsulenter på hele forløbet, Vivian Mandøe og Ulla Charlotte Beck. De har de seneste tre år gennemført Djøfs lederudviklingsprogram for topledere: ’Offentligt lederskab i forandring’. 

 

Se alle