]]>

Arrangement

StyringsAgenda 2019

StyringsAgenda er den årlige netværkskonference for ledere i den offentlige sektor. Her bliver du opdateret på de nyeste tendenser inden for økonomistyring og ledelse. Kom og få indsigt i de nyeste trends og tendenser inden for økonomi-, budgetstyring, datadrevet ledelse og projektledelse på den store skala.

Hvad handler arrangementet om?

På årets StyringsAgenda har vi sammensat et spændende program til dig og krydret det med indlæg af eksperter og topchefer, der repræsenterer et bredt udsnit af den offentlige sektor.

I år stiller vi særligt skarpt på de udfordringer og muligheder, der opstår, når traditionel styring og ledelse skal spille sammen med fremtidens budgetstyring og de nye digitale muligheder samt udfordringer ved at lede og drifte store komplekse projekter. 

Fokuspunkter:

  • Hvordan kan vi gennem god økonomistyring sikre en bæredygtig offentlig sektor og samtidig håndtere de udfordringer, som den offentlige sektor står overfor de kommende år?
  • Hvordan kan vi udnytte de digitale muligheder bedre? 
  • Hvad kræver en veldrevet offentlig sektor af topledelsen?

Du kan blandt andet lytte med, når Martin Præstegaard, forhenværende departementschef i Finansministeriet og kommende videadministrerende direktør og finansdirektør, ATP, giver en ”state of the union” og tegner et billede af den styringsmæssige udvikling de kommende år. 

Der er også lagt op til en række dybdegående debatter mellem blandt andet Morten Mandøe, cheføkonom i Kommunernes Landsforening og Jens Gordon Clausen, koncerndirektør i Region Hovedstaden. Senere vil Thomas Østrup Møller, økonomidirektør i Rigspolitiet, Kristoffer Böttzauw, direktør i Energistyrelsen og Esben Egede Rasmussen, direktør i Fødevarestyrelsen debattere. Alt sammen under kyndig ledelse af dagens moderator Hans Engell. 

Som en afslutning på hele dagen vil blandt andet Agnete Gersing, departementschef i Uddannelses- og Forskningsministeriet og Anette Hummelshøj, direktør i Familieretshuset, diskutere, hvilke krav der er til topledelsen, når man skal have en veldrevet offentlig sektor.

Ud over ovenstående vil du få input og insights samt brugbare værktøjer fra både Deloitte, Djøf og Nordisk Administrativt Forbund (NAF), som kan ruste dig og din organisation til de fremtidige udfordringer.  

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

Deloitte

Nordisk Administrativt Forbund


Se alle