]]>

Arrangement

Styr din studieøkonomi, før den styrer dig

Er du netop flyttet hjemmefra og skal til at styre økonomien på egen hånd? Og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan udvide dit faglige netværk? Så kom med, når Djøf i Aarhus og Jyske Bank inviterer til oplæg om privatøkonomi.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Vi begynder aftenen hos Jyske Bank, der vil guide os igennem privatøkonomi og komme ind på emner om rådighedsbeløb, lån, opsparing og forsikringer. I løbet af aftenen får du tips og tricks til, hvordan du kan skabe bedre overblik over din studieøkonomi, og hvordan du får størst mulig økonomisk frihed.

Efter oplægget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Jyske Banks dygtige rådgivere, inden vi samlet spadserer over i Djøfs medlemslokaler. Her vil Djøf Netværket Aarhus byde på aftensmad og fortælle om netværket, og hvad det vil sige at være aktiv i netværket.

Vi slutter af med en quiz med spændende præmier, hvorefter der vil være mulighed for at spille spil og hygge med de andre deltagere.

Arrangementet er åbent for alle. Det er således ikke et krav, at man er medlem af Djøf for at kunne deltage. Vi glæder os meget til at se jer til en spændende og hyggelig aften.
 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle