]]>

Arrangement

Stud.Jur - Boosterens Netværksbar

Stud.Jur - Boosterens Netværksbar har til formål at bygge bro mellem jura- og erhvervsjurastuderende og erhvervslivet, herunder advokater, jurister mv., hvor der vil være netværk med oplæg omkring selvsamme samt branding af sig selv via sociale medier.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Stud.Jur - Boosteren gentager succesen og afholder endnu en netværksbar, hvor du som jura- eller erhvervsjurastuderende sammen med erhvervslivet får mulighed for at netværke. Der bliver talt meget om netværk, og er man jura- eller erhvervsjurastuderende har man måske ikke altid de største muligheder for at netværke med erhvervslivet, medmindre man er ansat i en stor virksomhed. Ofte er det også ens netværk, der kan føre til næste job eller andet relevant for ens fremtidige karriere. 

Hos Stud.Jur - Boosteren mener vi, at det er top vigtigt at dyrke netværk uden for studiet og arbejdspladsen. Det er her, man kan finde kommende kollegaer og få inspiration til sine karriereønsker. Derfor er vi begejstrede for igen at præsentere "Stud.Jur - Boosterens Netværksbar", som har til formål at bygge bro mellem jura- og erhvervsjurastuderende og erhvervslivet, herunder advokater og jurister.

Aftenen byder på let anretning, drikkevarer og rig mulighed for netværk med både erhvervsliv og andre studerende. 

Alt dette under de smukke rammer på Restaurant Mortens Kro.

Program

Kl. 17.00 Dørene åbnes med velkomstdrinks og velkomst v/ Stud.Jur - Boosteren
Kl. 17.10 Legal Islands del 1 - studerende og erhvervsliv præsenteres for hinanden
Kl. 18.00 Let anretning og netværkspause
Kl. 18.30 Legal Islands del 2 - studerende og erhvervsliv præsenteres for hinanden
Kl. 19.30 Åbent netværk
Kl. 20.00 Arrangementet slutter 


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle