]]>

Arrangement

Studietur til Christiansborg

Hør spændende oplæg med politikere i Borgens smukke lokaler og mød Fødevareministeriets embedsmænd, hvor der er mulighed for at blive klogere, at udfordre politikerne, dine venner og dig selv.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Foreningen Samfundsblik på SDU inviterer dig til den årlige studietur til Christiansborg. Sammen tager vi en bus fra Odense direkte til Slotsholmen. Her skal vi høre spændende og tidssvarende oplæg fra tre politikere i deres vante omgivelser, og derudover skal vi ind i Fødevareministeriet for at høre fra embedsmænd "bag facaden".  

Der vil være morgenmad i bussen på vej til København, og i løbet af dagen er der frokost. Klokken 16.00 slutter programmet, men vi håber, du vil fortsætte eftermiddagen med os, da vi er så heldige, at statskundskaberne på Københavns Universitet holder Statskundskabsrevyen samme aften.

Vi opfordrer selvfølgelig alle til at tage med, da det er en kæmpe oplevelse. Samfundsblik vil gerne stå for fælles billetindkøb til dem, der vil købe billet til revyen. Information om dette vil blive offentliggjort på Facebook-begivenheden.  
 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle