]]>

Arrangement

Studiestart CBS - musikquiz på Djøf Rooftop

FHAS og Djøf er gået sammen om studiestartens lækreste musikquiz. Så kom med til hygge og god musik med udsigt over hele København.

Hvad handler arrangementet om?

CBS’ torsdagsbar er lukket ned. Hytteturen er afskaffet. Introugen er skrumpet ind. Men fortvivl ej! – for i år har FHAS og Djøf slået sig sammen om en musikquiz, så du kan lære dine nye studievenner bedre at kende. Det afholdes i magiske omgivelser på Djøf’s Rooftop Bar på Nørreport, hvor der er udsigt hele vejen fra Nordhavn og Reffen til Nørrebro og Carlsberg Byen. Djøf sørger for drikkevarer og snacks, som du kan nyde, mens der kæmpes om fede præmier og i lytter til sprøde toner.
 
Sæt dit team hjemmefra, eller få et hold på dagen – så du lærer endnu flere at kende! Men der er begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din billet allerede nu!
 
OBS: Arrangementet er målrettet nye studerende, der lige er startet på HA Almen på CBS. Ved indgangen vil hver deltager modtage tre drinksbilletter, som kan bruges på øl eller sodavand. Det er ikke muligt at købe yderligere drikkevarer, da det er et lukket arrangement. Grupperne er på min. 3 og maks. 6 personer. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle