]]>

Arrangement

Stress og studiehåndtering

Stress- og studiehåndtering er for dig, der lige er startet på studiet. Få svar på dine spørgsmål til studiet og gode råd fra tre ældre studerende, der deler ud af deres erfaringer.

Hvad handler arrangementet om?

Det kan være ret overvældende at starte på universitetet. Hvordan håndterer man opgaver og eksamener, og hvordan får man skemaet til at passe, når man også skal passe et studiejob? Det hjælper tre ældre studerende med at svare på, som bidrager med hver deres retning, skemaer og måder at håndtere udfordringer i forbindelse med studiet på. 

Hør om deres hverdag på studiet og hvordan de prioriterer mellem forelæsninger og at læse pensum. Kan man nå det hele? Og hvad gør man, hvis man ikke kan? De vil også fortælle om, hvordan de selv havde det, da de startede, og hvilke tanker de gjorde sig om studiet dengang. Historien om at være tilflytter får du også.

Du får information om, hvordan du finder rundt på sdu, hvor du finder læseplaner og informationer om studiet. Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor du også kan nyde lidt mad og drikke. 

Tilmeld dig og tag gerne din læsemakker med.  

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle