]]>

Arrangement

Stress, hva' for noget?

Hvordan bliver du bedst muligt rustet til at håndtere en stressende hverdag? Stress er et af samfundets mest omdiskuterede fænomener, som hersker både i studielivet og på arbejdsmarkedet. Kom til Stress, hva' for noget på Café Ulla T og bliv klogere på stress, og hvordan du håndterer det.

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan bliver du bedst muligt rustet til at håndtere en stressende hverdag? Stress er et af samfundets mest omdiskuterede fænomener, som hersker både i studielivet og på arbejdsmarkedet.

Du vil blive klogere på fænomenet stress og hvordan du bedst muligt kan håndtere det. Du vil få oplæg med sociolog Søren Christian Krogh, der vil belyse stress som et samfundsfagligt problem.

Du vil høre to oplæg med to studerende, der selv har prøvet stress på egen krop. De to studerende vil sætte ord på deres eget stressforløb og hvordan de har formået at komme ud på den anden side.

Til sidst vil stress belyst i et komisk perspektiv.

Undervejs vil deltagerne blive forkælet med lækker mad og drikke fra Café Ulla T. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål under oplæggene, og arrangementet leder op til networking i slutningen af arrangementet.

Program

Kl. 17.00 Velkomst og præsentation af aftenens program
Kl. 17.05 Oplæg vedsociolog Søren Christian Krogh
Kl. 18.00 Pause
Kl. 18.30 Personlige beretninger
Kl. 19.10 Afstresning ved komiker
Kl. 19.40 Spørgsmål og networking
Kl. 20.00 Tak for i dag

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle