Kursus

Strategisk problemløsning

Lær metoder til bedre strategiprocesser, og hvordan du udarbejder effektive beslutningsoplæg

Startdato og varighed

15. november 2018
2 dage

Tid og sted

09:00
København K

Pris

8.600 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du arbejder med udviklingsprojekter, strategiske problemstillinger og beslutningsoplæg i din organisation. Du ønsker at forbedre effektiviteten og kvaliteten af strategiske beslutningsprocesser og fremme bedre prioriteringer og løsninger. 

På kurset lærer du at:

  • Fremme struktureret tænkning og strategisk problemløsningsmetode.
  • Rammesætte de væsentlige udfordringer og løse de rigtige problemer.
  • Analysere baggrundsårsagerne til problemerne.
  • Kommunikere anbefalinger effektivt til interessenter. 
  • Idégenerere og designe nye og kreative løsninger.
  • Validere idéer og løsninger gennem hurtige prototyper.
  • Udarbejde klare og tydelige beslutningsoplæg.

Kursets indhold

Kurset i strategisk problemløsning er et intensivt forløb, der giver dig metoder til at arbejde mere struktureret med strategiprocessen. Du får konkrete værktøjer til at designe bedre løsninger og udarbejde strukturerede oplæg som fundament for at træffe beslutninger af strategisk betydning for dig eller din virksomhed. 

Program

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

Kurset veksler mellem teorioplæg, praktiske øvelser, refleksion og erfaringsudveksling i mindre grupper. Undervisningen tager udgangspunkt i teori og cases, men lægger vægt på praktiske øvelser.

Som afslutning på kurset laver du en læringsplan for, hvordan du kan følge op på dine egne læringsmål og sikre effekt af træningen.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle