Kursus

Strategisk interessevaretagelse

Træn dine kompetencer i stakeholder management, lobbyisme og public affairs

Startdatoer

11-06
2018
20-11
2018

Tid og sted

09:00
København Ø

09:00
København Ø

Pris

10.900 kr. ekskl. moms
Medlemmer

Hvem henvender kurset sig til?

Du arbejder i en interesseorganisation, NGO eller privat virksomhed, og du ønsker at arbejde mere effektivt, systematisk og strategisk med din interessevaretagelse. 
Du har lidt eller nogen erfaring med området. 

Har du ingen erfaring, så tag kurset ’Politisk interessevaretagelse’ først.

På kurset lærer du at:

  • udføre og gennemføre interessevaretagelse fra planlægning til eksekvering af en veltilrettelagt lobbystrategi
  • bruge de nyeste tendenser og blive inspireret af, hvordan andre gør i private virksomheder og organisationer
  • sidde foran politikere eller et kamera, så du skærper din evne til at ’være på’.

Kursets indhold

Kurset giver et brushup på de nyeste tendenser inden for interessevaretagelse og et dybere indblik i de vigtigste redskaber til politisk påvirkning og interessevaretagelse. Du får træning i at håndtere de situationer, hvor du kan påvirke politiske processer, eksempelvis i mødet med politikeren. 

Du bliver inspireret til at arbejde med digital interessevaretagelse. Du får input fra nogle af de bedste lobbyister i Danmark. Du møder tidligere minister og folketingsmedlem Gitte Lillelund Bech. Og du bliver interviewet af en journalist, der har været på både TV 2 og DR. 

 

Program

 

Relevante Dokumenter

Hvem underviser?

Kursets form

På kurset møder du et miks af oplæg og træningssituationer med gruppe- og dilemmaøvelser.

Pris og praktisk info

Typiske spørgmål

Når du har fundet kurset, du vil tilmeldes, kan du enten klikke på tilmeldingsknappen eller sende en mail til den kursusansvarlige med dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Ja - alle vores kurser er åbne for såvel medlemmer af Djøf som ikke medlemmer, hvis ikke andet er angivet på det enkelte kursus.
Ja - forplejning er inkluderet i kursusprisen. Forplejningen vil oftest bestå af morgenbrød med kaffe/the, frokost samt eftermiddagskaffe/the med kage. Kurser med overnatning er inklusiv middag.
Vi beslutter 1 måned før start, om kurset gennemføres. Det vil derfor være optimalt, hvis du tilmelder dig inden. Vi modtager dog tilmeldinger helt frem til kursusstart.

Afmeldingsfristen er en måned inden kursets start med mindre andet er anført under det enkelte kursus. Der kan vederlagsfrit foretages afmelding inden afmeldingsfristens udløb. Ved senere afmelding, dog senest 14 dage før kursets start, opkræves et administrationsgebyr på 50 % af kursusafgiften.

Ved afmelding senere kan nedsættelse af kursusafgiften ikke påregnes. Pladsen kan dog vederlagsfrit overføres til en anden deltager fra samme virksomhed. Afmelding foretages på mail eller via Mit Djøf, hvis du er medlem.

Hvis du bliver syg, er du velkommen til at overlade pladsen til en anden deltager fra samme virksomhed uden beregning. Vi vil dog gerne have besked herom, så vi kan orientere underviser, kursussted m.m. 
Det vil fremgå i fakta-boksen på det enkelte kursus, hvis der er overnatning mellem kursusdagene. Hvis der ikke står noget, er der ikke overnatning inkluderet i prisen. Vi kan dog godt være behjælpelige med bestilling af overnatning, hvis du har brug for det. Kontakt den kursusansvarlige, hvis du ønsker hjælp med dette.

Der bliver sendt en velkomstmail med praktiske informationer om kurset 1-2 uger før kursusstart. På enkelte kurser vil der være forberedelse  - du vil i så fald blive orienteret i god tid

 

Cirka 1 måned før kursusstart fremsender vi faktura for din deltagelse på kurset. Har du brug for en faktura tidligere eller at få opdelt fakturaen i rater, kan det selvfølgelig godt lade sig gøre. Kontakt den kursusansvarlige og aftal nærmere.

Hos Djøfs Kurser og Uddannelser kan vi tilbyde dig helhedsorienteret rådgivning. Vores rådgivere er fagligt velfunderede med et stort kendskab til djøfernes kompetencer og arbejdsområder. De er bredt orienteret om det danske kursusmarked og har erfaring med rådgivning på alle niveauer. Med spidskompetencer inden for hvert deres felt, vil du altid blive matchet med den mest kompetente rådgiver.

Du kan enten skrive til os på kurseroguddannelser@djoef.dk eller ringe på tlf. 33 95 97 00.

Se alle