]]>

Arrangement

Strafferetlige beretninger og bobler

Djøf Advokat inviterer til arrangement med fokus på strafferetlige beretninger fra henholdsvis forsvarsadvokaten, anklagemyndigheden og et advokatkontor.

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan er det at forsvare personer, som man ved er skyldige? Hvordan foregår samarbejdet mellem forsvareren og anklager? Og hvordan fungerer strafferetten egentlig på et advokatkontor?

Vi har inviteret Mette Grith Stage, forsvarsadvokat, og Sine Cully, advokat og tidligere anklager, som fra hver deres lejr giver deltagerne et indblik i straffesager, deres roller i sagerne, og hvorfor de er endt, dér hvor de er.

Derudover vil de også forsøge at give deltagerne et indblik i, hvordan samarbejdet mellem forsvareren og anklageren reelt fungerer i praksis. Samtidig skal deltagerne nok også forberede sig på, at få en god håndfuld røverhistorier. 

Arrangementet foregår hos Pinot Butik og Vinbar. Pinot Butik og Vinbar vil før, under og efter oplægget præsentere deltagerne for lækre champagner. Deltagerne vil blive introduceret til champagne, produktionsmåden, druerne med videre, og kan derved udvide sin viden om champagne.


Du bliver guidet af kompetente folk hos Kjær Sommerfeldt igennem fem forskellige glas champagne, i fem forskellige stilarter og prisklasser. Der vil med andre ord være noget for nybegynderen såvel som for den garvede champagneentusiast. 

Både under og efter oplæggene vil der være rig mulighed for at netværke over et glas bobler.

Pris

Djøf Advokat yder som sædvanligt et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100,00 kr. pr. person. Beløbet skal betales direkte på dagen.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle