]]>

Arrangement

Sprogdagen 2019

Årets tema: Det digitale sprog. Hvad gør teknologien ved vores kommunikation, ved vores sprog og ved os selv? Inden årets sprogpriser bliver delt ud, kan du høre inspirerende indlæg med afsæt i "Det digitale sprog".

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet er udsolgt, og du vil komme på venteliste, hvis du tilmelder dig. Du kan også se med hjemmefra og tilmelde dig vores streaming af Sprogdagen 2019 her.

Digitaliseringen af vores kommunikation på de sociale medier giver alle umiddelbar adgang til at ytre sig. Også vores kommunikation med det offentlige Danmark sker i stigende omfang digitalt. Snart vil vi forvente at blive betjent af chatbots, så vi ikke skal vente i lange telefonkøer. Det bliver nemmere, hurtigere, og når vi selv vil.

Digitaliseringen af vores kommunikation påvirker også vores sprog og vores sproglige udtryk. Skriftsprog bliver til talesprog. Vi taler til maskinerne, og maskinerne taler til os.

Vi behøver ikke længere at se hinanden i øjnene, når vi kommunikerer. Hvad betyder det for nærværet, etikken og tilliden?

Det er nogle af de tematikker, som vi kommer omkring på Sprogdagen 2019. 

Sprogdagen 2019 afholdes hos Djøf i samarbejde med

Tak til sponsorerne:
Narayana Press
Ordbogen.com

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle