]]>

Arrangement

Sparringswebinar på kandidatvalg

Står du også og skal vælge din kandidat den 1. marts, men mangler inspiration med på vejen for at kunne træffe dit endelige valg?

Online

Hvad handler webinaret om?

Webinaret giver dig inspiration og en større forståelse af, hvordan du kan skabe et bedre grundlag for at vælge den rigtige kandidatuddannelse efter din bachelor. Du får mulighed for at møde RUC-alumne, tidligere studerende fra Roskilde Universitet, én som fortsatte sin rejse på RUC og én som valgte, efter endt bachelor på RUC, at følge sin kandidatdrøm på et andet universitet.

Hvilke overvejelser ligger bag begge disse beslutninger? De vil fortælle om deres refleksioner og tanker i forbindelse med valg af kandidat efter RUC og fortælle, hvilke muligheder og begrænsninger beslutningen har givet dem, og hvad de har taget med sig fra netop det valg som de, ligesom dig, stod i for nogle år siden.

Arrangementet er for dig, der har ekstra brug for at høre lidt overvejelser fra tidligere studerende om deres kandidatvalg, eller for dig som blot skal have ro i maven i forhold til, om dit valg af kandidat er rigtigt. 

Vi håber, at du vil gå herfra med en god fornemmelse, så du kan drage din egen beslutning om dit videre studieliv - om det er på RUC eller ej. Vi håber at kunne bidrage til dine refleksioner, og hjælpe dig til at finde den rette vej mod dit kandidatvalg. Det er altid godt at få et par gode råd til din beslutningstagen fra nogen som selv har været i dine sko.

 

Webinaret er for medlemmer af Djøf. Men hvis du er studerende og ikke har været medlem af Djøf inden for de seneste 12 måneder, kan du få op til 12 måneders gratis studiemedlemskab.

 

Praktisk information:

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 min. før.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle