]]>

Arrangement

Solution on Site

Designsprint for cirkulær forretningsudvikling i Bella Center Copenhagen.

Workshop

Hvad handler Solution on Site om?

Vi er den første generation, som har opdaget klimakrisen og den sidste, som kan nå at rette op på den. Derfor åbner Bella Center Copenhagen dørene for innovatører, talenter og nørder til tre dages designsprint for at udforske muligheden for at udvikle bæredygtige løsninger i krydsfeltet mellem service design og facility management. Vi folder sprintet ud sideløbende med, at Bella Center Copenhagen holder det årlige LEGO World.  

Du får:

  • mulighed for at bidrage til at løse en lille del af klimakrisen
  • mulighed for at arbejde tæt sammen med bæredygtighedseksperter og CSR-professionelle fra en række spændende virksomheder
  • erfaring med at arbejde igennem et designsprint i et tværfagligt team.

Casen

LEGO World, som holdes i Bella Center Copenhagen, tiltrækker mere end 35.000 gæster og kræver et forbrug af ca. 9.500 kvadratmeter tæppe. Foruden LEGO World udrulles der jævnligt nye tæpper på gulvene i Bella Center Copenhagen i forbindelse med andre events. Til hvert event udskiftes tæppet med nye og rene tæpper i andre farver eller på anden vis særegne kvaliteter.

Men hvad sker der så med alle de brugte og beskidte tæpper? Hvordan kan de upcycles til at skabe ny værdi i stedet for at downcycles på forbrændingen? Kan tæppeaffaldet måske endda transformeres til en ressource i en cirkulær forretningsmodel?

Hvordan foregår det?

Designsprintet foregår over tre dage og i tværfaglige teams for alle, som brænder for at bidrage til en bæredygtig fremtid. 

Vi sørger for en let forplejning alle dage.

Torsdag den 13. februar kl. 9.00-13.00
Fredag den 14. februar kl. 9.00-16.00
Mandag den 17. februar kl. 9.00-13.00

Designsprintet faciliteres blandt andet af det dansk/canadiske designstudio, DoUC. De cirkulære løsninger fødes i tæt samarbejde med advisors fra en række virksomheder blandt andet Bella Center Copenhagen, Montana, Dansk Arkitektur Center, BLOXHUB, Nordea med flere.

Hvem kan deltage?

Det er en forudsætning for at deltage, at du kan alle 3 dage. Der er ingen særlige krav til uddannelse eller erfaring. Men du skal være passioneret omkring at bidrage til en bæredygtig fremtid, finde løsninger på komplekse udfordringer, indgå i et tværfagligt team og have det sjovt undervejs.

Mere om Bella Center Copenhagen

Bella Center Copenhagen er med sine 121.800 kvadratmeter og 48 permanente mødelokaler Skandinaviens største messe- og kongrescenter. Bella Center Copenhagen er i dag en del af BC Hospitality Group A/S, som blev etableret i 2014, og er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality.

Bag projektet står et partnerskab af Bella Center Copenhagen, Djøf, Ingeniørforeningen- IDA, Tuborgfondet og Department og Unusual Certainties - DoUC.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Partnere

Bella Center Copenhagen

IDA

Tuborgfondet

Department of Unusual Certainties - DoUC


Se alle