]]>

Kursus

SLII Experience™

Du lærer at vælge den optimale ledelsesstil til den enkelte medarbejder.

Hvem henvender kurset sig til?

Du kan både deltage, hvis du er ny leder, eller hvis du har noget ledererfaring.

Måske søger du ny inspiration til at løse hverdagens ledelsesmæssige udfordringer. Måske er I flere fra en ledergruppe, der har behov for et fælles, effektivt ledelsessprog.

På kurset får du:

  • indsigt i din foretrukne lederstil og dit udviklingspotentiale som leder 
  • træning i at bruge Situationsbestemt Ledelse® II
  • metoder til at opstille og nå afdelingens og organisationens strategi og mål i samarbejde med dine medarbejdere
  • metoder til at sikre, at dine medarbejdere føler sig støttet og hørt i den konkrete opgave eller situation
  • træning i at udvikle dine medarbejderes kompetencer, motivation og selvtillid.
 

Kurset har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Kursets indhold

På kurset lærer du principperne i SLII Experience™. Du bliver trænet i at udvikle dine medarbejdere, og hvordan du vælger mellem fire centrale ledelsesstile: den instruerende, den coachende, den støttende og den delegerende.

Du får et sprog, du kan dele med dine medarbejdere. Du lærer at vælge den mest effektive ledelsesstil i situationen. Ydermere får du praktiske værktøjer til at sætte SMARTe mål, så du bliver god til at nedbryde din virksomheds strategi til konkrete mål for den enkelte medarbejder.

 

 

Hvorfor lære SLII Experience™?

SLII Experience™ er verdens mest udbredte ledelseskoncept, og det fungerer på tværs af sprog og kulturer verden over. Det er en ledelsesfilosofi og et koncept, som tager udgangspunkt i, at mennesker er forskellige, og at deres udgangspunkt for at løse opgaver er forskelligt. Og det må du som leder tage højde for i din ledelsesstil, så du leder ud fra situationen og den enkeltes behov. 

SLII Experience™  er et enkelt og gennemprøvet ledelsesværktøj, der har fokus på forretningsudvikling via en effektiv lederudvikling. Det kan derfor hjælpe dig til at skabe endnu bedre resultater ved at bygge bro mellem den daglige personaleledelse og de forretningsmæssige udfordringer og mål.

 

Kursets form

Kurset kobler teori med praktiske øvelser. Og du kan gå direkte fra kurset ud at omsætte din nye viden og dine nye færdigheder til bedre resultater sammen med dine medarbejdere.
Undervejs arbejder du med de udfordringer, du kan støde på, når du vil implementere SLII Experience™. Og du får greb til at håndtere det daglige samarbejde, du har med både ledere og medarbejdere om SLII Experience™.

Alt materiale før og efter kurset ligger på en onlineplatform. Hele tankegangen og kommunikationsformen bag SLII Experience™ kan du dele elektronisk med dine teammedlemmer og lederkolleger og implementere blandt dine nærmeste samarbejdspartnere.

Du kan også tage SLII Experience™ på engelsk hos CfL.

SLII Experience™ – Experience indgår i  Leadership Certificate hos CfL.

Kurset bliver udbudt i samarbejde med CfL.

Covid-19-forholdsregler på kurser

Myndighederne tillader fortsat, at vi gennemfører kurser med op til 500 deltagere.

Vi følger alle retningslinjer i forhold til afstand, forplejning og hygiejne. Er I flere end 10 inkl. underviser på et kursus gælder en række ekstra sikkerhedskrav.

Se alle