]]>

Arrangement

Skynd dig langsomt og bliv meget mere effektiv med deep work

Kom til arrangement om tidens vigtigste arbejdsrevolution.

Hvad handler arrangementet om?

Mød Hakon Mosbech, journalist på Zetland, som tager os med på en underholdende og tankevækkende rejse ind i det moderne arbejdsliv, hvor han stiller skarpt på et af tidens vigtigste paradokser: arbejde og fordybelse. Det burde hænge sammen, men ofte skal vi i det daglige arbejde levere hurtige løsninger og resultater. Det står i klar kontrast til vores hjerner – og evnen til at arbejde i dybden, som er en af de vigtigste ressource i den moderne økonomi. Måske er det tid til at gentænke vores arbejde radikalt?

Arrangementet er åbent for alle interesserede og ikke-medlemmer. Du er velkommen til at tage en ven eller kollega med. Husk blot at tilmelde jer her på siden.

Zetland – Deep work

I en moderne økonomi har vi mere end nogensinde brug for at lave dybt fokuseret arbejde – deep work, som det kaldes – men vores arbejdspladser hylder ofte det modsatte; en kultur af hurtige meddelelser, møder og konstant tilgængelighed. Fordi det ikke alene handler om kvaliteten af vores arbejde – men også vores liv. 

Fordybelse og kvalitet

Vi udforsker, hvordan så forskellige folk som Carl Jung, Bill Gates, JK Rowling, Charles Darwin og Adam Grant alle bruger elementer af deep work i deres arbejde.

Hvad fortæller forskningen om, hvordan vi bedst skaber høj kvalitet hurtigt – og hvordan hænger det sammen med den måde, et moderne arbejdsliv er indrettet på?

Hvad kan du selv gøre anderledes – og hvornår kræver problemerne løsninger fra arbejdsgiverne eller på samfundsmæssigt plan. Erfaringerne er relevante fra alle, der arbejder med viden – embedsfolk, forskere, politikere, økonomer, jurister og mange flere djøfere. 

Med på scenen har Hakon Mosbech Tine R. Holmegaard, psykolog og specialist i arbejds- og organisationspsykologi fra virksomheden Crecea. Hun har hjulpet et væld af virksomheder og organisationer, ledere og medarbejdere, med at lave nytænkende og fordybelsesegnede arbejdsmiljøer. Tine vil fortælle om, hvad psykologien kan lære os om fordybelse og konstante skift – og vise rundt i de arbejdspladser, hun har hjulpet.

Kom til en spændende aften med et aktuelt oplæg og involvering af publikum.

Samarbejde Zetland og Djøf

Arrangementet er den del af samarbejdet mellem Djøf og Zetland, fordi vi sammen vil bidrage til den offentlige samtale om samfundsudviklingen. Og sammen med Djøfs medlemmer vil vi være med til at nuancere debatten og nyhedsbilledet, når vi sætter fokus på aktuelle problemstillinger, der optager os og kalder på fælles løsninger.

25% rabat på Zetland

Kom væk fra breaking news og hurtige overskrifter. Zetland fortæller tankevækkende historier om, hvor verden er på vej hen, og går i dybden med store spørgsmål inden for politik, økonomi, teknologi og kultur. Altid med den ambition at vække tanker og idéer snarere end at skabe sensation og chok. Som Djøf medlem får du 25% rabat på et Zetland-medlemskab uden tidsbegrænsning. Start dit medlemskab her.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

Se alle