]]>

Arrangement

Sektorskifte - fra det private til det offentlige

Mange skifter job, men kun få skifter mellem den offentlige og den private sektor. I denne samtaleserie kan du møde en række topchefer, der har gjort netop dét.

Online

Hvad handler webinaret om?

Når en femtedel af djøferne skifter job, er det kun 2%, der skifter sektor. For lederne er det kun 1,5%, der skifter hvert år fra en offentlig til en privat lederstilling, men det er endnu færre – kun 0,5% – af de private ledere, der går til en lederstilling i det offentlige. Meget tyder på, at vi stadig er tilbøjelige til at kigge inden for egen sektor, når vi søger nye udfordringer. Men sådan behøver det ikke at være.

At kigge ud over egen sektors rammer giver flere muligheder for en mere mangfoldig karriere og måske endda større chance for at lande på rette karrierehylde. I en serie af arrangementer om sektorskifte taler journalist Mette Walsted Vestergaard med nogle af de djøfere, der har prøvet det selv med succes.

Vi kommer ind på:

  • Hvorfor gjorde de det?
  • Hvad fik de ud af det?
  • Hvordan oplevede de skiftet?
  • Hvordan lyder deres gode råd?

I dette første sektorskiftewebinar kan du møde departementschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Lars Frelle-Petersen, og udviklingsdirektør i Slagelse Kommune, Mette Aagaard. Sidstnævnte kom fra direktørstillinger i det private blandt andet i Novo Nordisk og Bjarke Ingels Group (BIG).

Lars Frelle-Petersen har foretaget hele to sektorskift i sin karriere. Først afbrød han, hvad der lignede en sikker topembedsmandskurs med poster som styrelsesdirektør i Digitaliseringsstyrelsen og afdelingschef i Finansministeriet for at tage imod tilbuddet som topleder i DI Digital. Men i starten af i år fristede en departementschefstilling, og han skiftede så at sige 'tilbage' igen til det oprindeligt udlagte spor.

Flere perspektiver på sektorskifte

Dette webinar er et ud af to. Tilmeld dig også:

Sektorskifte - fra det offentlige til det private, som afholdes den 12. maj.

Praktiske informationer

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle