]]>

Arrangement

Se Joker i biografen i Odense med Djøf og Lån & Spar Bank – helt gratis

Oplev filmen 'Joker' om Batmans evige ærkefjende, når Djøf inviterer til en hyggelig biograftur i samarbejde med Lån & Spar Bank.

Hvad handler arrangementet om?

Arrangementet er for dig, der enten er nyuddannet, eller i starten af din karriere. Før du sætter dig til rette i biografmørket, vil Djøf og Lån & Spar Bank kort fortælle om, hvordan vi kan hjælpe dig med at stå stærkere karrieremæssigt og økonomisk.

Tag en ven med

Du er også meget velkommen til at tage en ven med til arrangementet. Din ven skal blot også tilmelde sig her, så vi kan reservere et biografsæde.

Arrangementet er gratis. Alt, hvad du skal gøre, er, blot at sikre dig din plads i salen ved at tilmelde dig her på siden. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til arrangementet.

Bemærk: Din præcise plads i salen bliver ikke tildelt ved selve tilmeldingen. Billetten afhenter du i biografen inden filmen starter, og billetter bliver her uddelt efter først til mølle-princippet.

Om filmen

Jokeren er Batmans ærkerival, og dette er den første selvstændige film, der er lavet om Jokeren. Jokeren spilles af Joaquin Pheonix, som vi tidligere har set som Johnny Cash i 'Walk the Line' og i Ridley Scotts 'Gladiator'. På rollelisten finder vi også Robert De Niro.

'Joker' er instrueret af Todd Phillips, der også står bag komedierne 'Tømmemænd i Vegas' og 'Due Date'.

Læs mere om 'Joker' og se trailer for filmen her.

Program

Kl. 18.00 Check-in: Uddeling af billetter
Kl. 18.30 Djøf og Lån & Spar Bank byder velkommen i biografen
Kl. 18.50 Filmen starter
Kl. 21.10 Filmen slutter (cirka sluttidspunkt)

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle